Serviceclub De Lakenpoortse heeft dinsdagavond de opbrengst verdeeld van hun verschillende steunacties. Liefst 4.500 euro ging naar Make a Wish, Samen Verder Kempen en Begeleid Wonen.

Greet Daniels, voorzitster van De Lakenpoortse, was fier om in De Zalm 1.000 euro te schenken aan Marjan Puls (Begeleid Wonen), 2.500 euro aan Steven Schoenmackers (Make a Wish) en 1.000 euro aan Milia Liekens en Hilde Meybos (Samen Verder Kempen).

Deze drie organisaties zijn maar al te blij met de steun vanuit de Lakenpoortse. Make a Wish gaat met het geld o.a. een 16-jarige uit Morkhoven blij maken met een dagje Ajax. Begeleid Wonen wil een FM-communicatiesysteem voor doven en slechthorenden aanschaffen.

Samen Verder Kempen gebruikt de cheque voor haar jaarwerking en aandacht aan de patiënten. Dinsdagavond hielden de vrouwen ook de verkiezing van hun nieuwe voorzitster.

Annemie Tormans zal vanaf september de werking verder uitbouwen. In die jaarwerking zit o.a. de Nacht van De Lakenpoortse op 22/10 en de viering van het eerste lustrum in mei 2012.

 

Foto's Filip Roefs / Nnieuws.